huoleton tulevaisuus

Runoilija dufresne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hei kuules siellä kaukana
sohvan toisella laidalla
otahan jok'ikinen huoli ja murhe
pois kauan kaivattua hymyäsi kahlitsemasta

aseta nuo surut kämmenellesi
toinen käsi päälle
pyöräytä palloksi
minulle ojentaen

sillä mä osaan heittää palloa sika pitkälle

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot