Olemmeko olleet ollenkaan!?

Runoilija dufresne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olemmehan jäävejä sanomaan
minkään olevan todellista laisinkaan
esimerkikisi runon jota luet
vai luetko kenties ollenkaan?

mitähän taas mahdoin ajatella
lähtiessäni tätäkin runoa kirjoittamaan...?

Selite: 
tuskinpa mitään kovin järkevää ainakaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot