Se on se rakkaus

Runoilija Thing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni tyttönen joka itseään ilmaista halusi.
 

Muistatkos lainkaan,
tuota taianomaista aikaa.
Yhdes' käveltiin,
metsissä samoiltiin.
Liekö tuo tottakaan,
ollaanko nyt aivan kahdestaan?
Tönäisit hellästi,
kosketit ihanasti.
Poveni työntäin sinut alas,
kuulenko oikein, hengitykseskö lakkas?
Kuumat huulet vasten sun,
päätellä voi, tunne ei ainoastaan mun.
Käteni hivuttaen alemmas,
vielä, lisää, hiukan vaan.
Tyttö ja poika kietoutuneina toisiinsa,
rakastaen ikuisesti, ei mitään kauniimpaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Thing Nimetön 9.4.2011 2 Runo
Thing Kuvitelmaa 8.3.2011 0 Runo
Thing Nimetön 18.5.2010 1 Runo
Thing Se on se rakkaus 18.5.2010 0 Runo
Thing Sinun, ikuisesti 5.4.2010 4 Runo
Thing Nimetön 16.8.2009 0 Runo
Thing Nimetön 16.8.2009 2 Runo
Thing Nimetön 16.8.2009 0 Runo
Thing Nimetön 30.5.2009 1 Runo
Thing Hiekkaa 28.5.2009 2 Runo