Nimetön

Runoilija Thing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni tyttönen joka itseään ilmaista halusi.
 

Näin rakkaustarina saa luvan jatkua,
niin on kirjoitettu.
Näin saamme tilaisuuden näyttää toisillemme
mitä merkitsee rakkaus.
Näin kohtalo ajoi meidät takaisin yhteen,
puhalsit minuun elämän henkäyksen.
Näin saan sinua taas rakastaa,
ilman epätoivoa, hämmennystä, surua.
Ja nyt tiedän,
olen aina ollut sinun.

Selite: 
Jatkoa "Muistot" -runolle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Thing Nimetön 9.4.2011 2 Runo
Thing Kuvitelmaa 8.3.2011 0 Runo
Thing Nimetön 18.5.2010 1 Runo
Thing Se on se rakkaus 18.5.2010 0 Runo
Thing Sinun, ikuisesti 5.4.2010 4 Runo
Thing Nimetön 16.8.2009 0 Runo
Thing Nimetön 16.8.2009 2 Runo
Thing Nimetön 16.8.2009 0 Runo
Thing Nimetön 30.5.2009 1 Runo
Thing Hiekkaa 28.5.2009 2 Runo