toivotonta

Runoilija spämmer

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 2.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paperille kirjoitan
taas yhden rakkaustarinan.

Vielä en ole yhtäkään rakkaustarinaa nähnyt,
joka olisi päättynyt hyvin.

Taas kerran joutuu pettymään,
enää edes uskaltaako luottaa.

Voitko luvata, ettei tämä tarina pääty niin kuin ne muut?

Voitko luvata pysyväsi vierelläni,
silloinkin kun olen eksynyt?

Uskallanko luottaa lupauksiisi, vai ovatko ne vain sanoja?

En ole varma kestänkö sitä jos lähdet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot