ikävä

Runoilija sacrifice

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 2.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tämä vahva tunne valtaa minut,
se saa minut tainnoksiin.
en jaksa jatkaa matkaani ilman sinua,
taidan joutua kadotukseen.
sydämeni lyöntien tahti tihenee,
rintaani puristaa ja ajatukseni harhailee.
se tunne on suurempi kuin rakkaus,
suurempi kuin mikään aikaisempi.

jos en sinua takaisin saa,
minä kuolen ikävään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot