Nimetön

Runoilija sacrifice

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 2.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

me riideltiin taas, tää on nykyään jokapäiväistä.
kysyin sulta, että tahdotko sä erota, mut vastaus oli kieltävä. mä en tiedä mitä mun täytyis tehdä, kun sä et ole mihinkään tyytyväinen ja mä kai vain esitän urhollista. mä itken itseni uneen suurimman osan illoista. kaikki mun ystävät kysyy miten jaksan, mut vastaan, et mun on vaan kestettävä.

jokainen ilta kun painetaan päät samalle tyynylle, mä mietin et olisinko onnellisempi jos olisin vastannut kyllä sen toisen miehen kosinnalle.

mä tunnen monia eri tunteita, vahvimpaa niistä yritän nyt punnita...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot