Puki väreiksi maan

Runoilija Mali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2011
Viimeksi paikalla: 9.11.2015 13:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katselen maailmaa sanojen kautta, niillä teen siitä omanlaiseni, sanoilla kerron maailmastani, annan hetken omastani, voit lukemalla nähdä maailmaa kauttani:)
 

Yksin kulki valtateitä
sokkona pimeässä varoi sirpaleita

Kuuli kutsun kaukaa lähenevän
vierelle tunsi jonkun astuvan
lujasti kiinni kädestä ottavan
pehmeästi äänen kysyvän
Saanko seuraasi liittyä?

Ei suustaan sanoja saanut
kysymyksestä otettu oli
kädestä puristi vastaukseksi ”Toki”

Valtatiellä askeleet tahdissa kulki
pimeässä kaksi kulkijaa sokkona taivalta taittoi
kunnes taivaan rannasta säteet pienet ilmaa halkoi
säteet suureksi kasvoi
maailman väreiksi taikoi
pian lintujen laulut hiljaisuuden rikkoi
tuoksujen huuma aistit aukoi

Kaksi pimeässä kulkenutta sokeaa
toisiinsa ensikertaa katsoi
ja vain katsoi..
Rakkautta ensi silmäyksellä
sanotaan

Selite: 
Kun rakastuu niin maailma saa heti uuden ilmeen :) 7 vuotta kaunista maailmaa on yhdessä katsottu <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kulkee runosi polku, nätti.

Huikea, ei voi muuta sanoa. Sopivasti riimiä, sopivasti pelkkää vapaata tunteen ilmaisua. Ja se tunne kyllä välittyy, mahtavasti!

 

Käyttäjän kaikki runot