Vaikka maailman ääriin

Runoilija Mali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2011
Viimeksi paikalla: 9.11.2015 13:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katselen maailmaa sanojen kautta, niillä teen siitä omanlaiseni, sanoilla kerron maailmastani, annan hetken omastani, voit lukemalla nähdä maailmaa kauttani:)
 

Vaikka aikoisit kulkea läpi suurimpien lammikkojen
Olen tässä, siltana lammikossa näetkö?
Vaikka kulkisit pahimman myrskyn aikaan
Olen tässä, tuulensuojana vieressä huomaatko?
Vaikka sade piiskaisi lujaa sun kasvojasi
Olen tässä, sateenvarjona tunnetko?
Vaikka maailma ajaisi sua takaa
niin olen tässä, vierelläsi juoksemassa näetkö?
Mikä tahansa sinut meinaisi kaataa
Nostaisin sut ylös, antaisitko mun auttaa?

En voisi vain katsoa,
jos kastelisit jalkasi.
En voisi vain suojassa olla,
jos näkisin sut myrskyn armoilla.
En voisi antaa sun kastua,
jos itselläni olisi sateenvarjo.
En voisi juosta maailman matkassa,
jos näkisin että juoksisit maailman edessä.
En voisi vain seistä yksin,
jos näkisin sut kaatuneena vieressäni.

Selite: 
Rakkaani vierellä seison, vaikka koko maailma ympärillä yrittäisi kaataa mut siitä pois <3
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja huikeen tunteikas ^^

 

Käyttäjän kaikki runot