Surullisen pettynyt

Runoilija Romanticwoman

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008
Viimeksi paikalla: 2.9.2021 22:05

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.1992

Elämä on elämisen arvoinen.
 

Olen surullinen,
niin surullinen et ei sanat riitä sitä kuvailemaan.
Tunnen olevani yksin,
niin yksin kuin öinen taivas ilman tähtiä.
Juuri kun luulin saaneeni sut takaisin,
menetin sut uudestaan.
Ei iloa ei elämän halua,
kaikki tuntuu niin tyhjältä ilman sinua.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot