Syli

Runoilija Romanticwoman

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008
Viimeksi paikalla: 2.9.2021 22:05

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.1992

Elämä on elämisen arvoinen.
 

Tuu mun syliin, mä haluun pitää sua siinä,
halata sua, mut sekään ei riitä.
Haluun suukon sulle antaa,
ja ihan jokaisen huolesi kantaa.
Tahdon saada sut taivaisiin,
niihin parhaimpiin unelmiin.
Onnelliseks sut vielä teen,
ja sun sydämeen mä meen.
sieltä pois en lähde,
en koskaan, en milloinkaan,
ja jos hylkäät mut,
en myöskään silloinkaan.
Pysyn siellä nyt ja aina,
ja kiitän sua kaikesta,
ajasta, jonka oot mulle antanut,
ajasta, jonka oon jo käyttänyt,
ajasta, jota voin vain odottaa.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot