Ei enää olemassaoloa

Runoilija Lincra

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.5.2007
Viimeksi paikalla: 2.8.2023 18:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteeni, elämäni... Kaikki näkyvät runoissani. Sieluni on alaston peili. Kuvastaa minua ja saa helposti kyyneleet silmiini.
 

Uhratut ovat entisaikojen kuninkaat.
Saatettu kuoleman syliin, unohdettuina.

Vaistoni huutavat kumartumaan ja antautumaan maan rakkaudelle.
Fyysistä ei olisi enää,
huominenkin vain satuttaisi olemustani jatkumalla.

Rikkaudet, jotka haalimme,
kuihtuvat sielujemme lailla pois.

Joka kerran oli olemassa,
hukkuu huoliemme mukana valtavirran katkuun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva ja hieno runosi on vimmainen. Voimakasta tunnelatausta.

 

Käyttäjän kaikki runot