Nimetön

Runoilija Animehirmu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se, miltä me näytämme, eikä se, mitä me aikaan saamme, merkitse sen rinnalla mitään, mitä me olemme toinen toisellemme. - Marleena Ansio -
 

Juoksen
juoksen
en pääse pakoon
Se seuraa minua aina
Tällä kertaa en pääse pakoon sinusta

Verta
Verta
Omaa vertani
Vuodan kuiviin
Silmissä sumenee
En näe enään mitään
lopulta kuolin
suojellessani ystävääni
jota tahdoin niin suojella haavoilta mitkä sinä jätit

Selite: 
Hmmhh. tää runo jäi mietityttämää mua. mut aika outo kai täst tuli ^^''
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on todella hienosti aseteltu. Näyttää hyvältä.

Sisältö on todella vahvaa ja tarkoin harkittua tekstiä. Hienoa!

Yksi asia kyllä vähän hämää. "lopulta kuolin". Runo on preesensissä, mutta tuo yksi lause imperfektissä. Hieman jäi mietityttämään, että oliko tuo tarkoituskin, vai vahingossa joukkoon eksynyt väärä aikamuoto?

Mutta kaiken kaikkiaan loistava runo! Kirjoitat hyvin. :)

Synttärionnittelut!

Melko jännä runo, pidin.

'' Tällä kertaa en pääse pakoon sinusta

jota tahdoin niin suojella haavoilta mitkä sinä jätit''

Upeita lauseita.

 

Käyttäjän kaikki runot