Miksi? Miten?

Runoilija Animehirmu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se, miltä me näytämme, eikä se, mitä me aikaan saamme, merkitse sen rinnalla mitään, mitä me olemme toinen toisellemme. - Marleena Ansio -
 

Miksi lähelläni on sellainen kuin sinä?
Joka saa minut hymyilemään, nauramaan ja minut hyvälle tuulelle.
Miten osaat aina sanoa ne sanat mitä eniten kaipaan kuulla?
Miksi lähelläni on sellainen ihminen joka huolehtii ja itkee puolestani?
En ole sinun arvoisesi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot