Luovutin.

Runoilija Animehirmu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se, miltä me näytämme, eikä se, mitä me aikaan saamme, merkitse sen rinnalla mitään, mitä me olemme toinen toisellemme. - Marleena Ansio -
 


nauroit,
murehdit,
salaisuuksiasi mulle jakelit
Me oltiin kuin parhaat ystävät,
hyvin saman laiset luonteeltamme

Sä ihmettelit ain et miks mä samoista jutuista tykkäsin,
syynä oli se että sinua esikuvana pidin,
sinusta mallia halusin
Mutta vaikka kuinka yritin en saannut itsestäni
semmoista ihanaa ihmistä kuin sinä olit

Lopulta suutuit minulle kun aina matkin
Enään et
puhunut
nauranut
tai jakanut salaisuuksia kanssani
Tuntui kun osa minusta olisi kadonnut
haihtunut tuhka tuuleen..
Luovutin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot