unia

Runoilija satuttaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2007
Viimeksi paikalla: 10.10.2016 10:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jossain
on se kaunis päivä.
se antaa odotuttaa itseään.

sinä päivänä olisin vahva.
avaisin paksuimmankin kuoreni
ja näyttäisin
itseni maailmalle.

ja kaikki kuiskisivat;
"oi, katsokaa tuota tyttöä,
hän osaa elää!"

sinä päivänä
laskisin kaikki
pimeimmätkin ajatukseni
taivaalle lentoon,
poutavilvien sekaan.

ja kun hän
näkisi minut
ajatuksineni,
hän rakastuisi
niin pohjattomasti
että kulkisi ikuisesti
minun vierelläni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuljettavainen runo, jossa kauniita sointuja ja etenkin tämä:

sinä päivänä olisin vahva.
avaisin paksuimmankin kuoreni
ja näyttäisin
itseni maailmalle.

Kiva oli syyspimeydessä runosi lukea, Kiitos. :)

hyväntuulinen runo. voi että. nätti, saa melkein itkemään. muutkin runosi ovat kivoja, mitä nyt niitä vähän lueskellut olen.

 

Käyttäjän kaikki runot