varjoni

Runoilija satuttaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2007
Viimeksi paikalla: 10.10.2016 10:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se ei jätä yksin.
seuraavan nään
puiden alla
ainoa ystäväni

se tietää minusta
enemmän kuin
kukaan muu

se luokseni tuli
kun onneton
etsin piemeästä
pimeää
valosta valoa.

vaikka se ei luokse
se on aina lähellä.
en siitä katseella
otetta saa
se katoaa.

silti kulmasta silmäin
käynnin keinahduksen
havaitsen

Selite: 
särkyneen sydämen varjo, ei sitä muut näe.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kirjoitusta ja kiva aihe, tuo oma varjo. :) Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot