talo

Runoilija satuttaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2007
Viimeksi paikalla: 10.10.2016 10:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pitkiä aamuja
liian suurissa t-paidoissa

valo läpi
ikkunasta ikkunaan
villasukissa roskia

ylikorkea
puolipaneeli keittiön.
kello, joka sekin
jäljessä on

takapihalla
turvassa
tupakkipaikalla

ei koti enää
taloksi kutsun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot