Roskainen lattia

Runoilija kengänpohjat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2007
Viimeksi paikalla: 21.9.2023 21:55

Asuinpaikka: Pirkkala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1993

ystäväkasassa kahvimuki kourassa olen onnellinen

james 1:17
 

Grinning like a fool
kaukainen tietoisuus
pieniä muistojen säröjä
irrallinen todellisuus

Dancing with myself
hetkellisesti hengittämättä jättäen
viikon tuijoteltuani viikkailen
I will never regret you

Jälleen kohtaus elävän kuvan
järjetön pieni hetkeni tässä
be who you are and say what you feel
enää en vakuuta asiaa yhtäkään

Selite: 
tajunnanvirtaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kuulostaa pitkällisen tunteisiin liittyvän hämmennyksen lopputulokselta.
Pidin varsinkin tuosta ensimmäisestä osuudesta koska tunnistan siitä jotenkin sen miten ajatukseni kiertävät kehää päivittäin, välillä todellisuudesta irrallaan maalaillen, miettien asioita joihin ei pysty oikeasti vaikuttamaan, muistellen asioita jotka eivät enää merkitse tai joita ei enää ole, tai jotka kaduttavat vieläkin.
Lopulta on raskasta yrittää olla muuta kuin on, toivoa olevansa muuta, tai vaieta silloin kun tekisi mieli sanoa jotain.

Joo, sellaista, kiva runo.

tässä on kiva tunnelma. btw, ei kai kannatakaan katua.

 

Käyttäjän kaikki runot