Hintansa väärti

Runoilija kengänpohjat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2007
Viimeksi paikalla: 21.9.2023 21:55

Asuinpaikka: Pirkkala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1993

ystäväkasassa kahvimuki kourassa olen onnellinen

james 1:17
 

Tänä päivänä mulle kaikki kaikessa
on onneni väärässä ollessani
luultuani etten koskaan ois vapaa
en saisi itseäni sinulta pakenemaan

Hinnaksi asettuivat yhdet kyyneleet
rukouksiin kuiskittu turhautuneisuus
taakse katsomatta jättäminen
silmäluomien toisistaan repiminen irti

Nyt mä näen sinusta kaiken ja itsenikin
kiitän etuoikeudestani enkä aio unohtaa
rakastaa sain kai hetken

Ja nyt lennän etelään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot