Huulipunaa

Runoilija kengänpohjat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2007
Viimeksi paikalla: 21.9.2023 21:55

Asuinpaikka: Pirkkala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1993

ystäväkasassa kahvimuki kourassa olen onnellinen

james 1:17
 

Viileän rohkeaan syystuuleen
aikaan jota kohtaan tunnen liikoja

Vanhan panimon kylkeä kulkien
noutamaan postista muutosta

Katselen pipopäisiä ankkoja
kadulla jota jalkasi eivät edes kohdanneet

Mahdoton olla toivomatta paluuta
eilinen tuntuu ikuisesti haikealta

Hymyillen kuulen lehtien rousketta
ja mitä se olisikaan vasten varpaita paljaita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Outs, hieno tapa kirjoittaa.. Kiva ajatusmaailma!

 

Käyttäjän kaikki runot