Rakastua

Runoilija kengänpohjat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2007
Viimeksi paikalla: 21.9.2023 21:55

Asuinpaikka: Pirkkala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1993

ystäväkasassa kahvimuki kourassa olen onnellinen

james 1:17
 

Kepeästi, kuin lumpeilla hypellen
naurusi muisto helmeilee tärykalvoillani

Vielä teekesteilemme ikkunalaudallani
keittiössäni keltaisten keitinten keskiössä

Mustaa, valkoista, vihreää tai harmaata
mitä vain keksit tahtoa, sen saat

Hyödyttömiä kaukamaiden piristysruiskeet
etuoikeutenani nauraa aatteidesi kuunvalossa

Mietin usein missä olisimme, jos vain osaisin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot