Kohtalo

Runoilija uskomatonta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

astuin silloin siihen hissiin
se oli kohtalo vissiin
sinut kohtasin
by by
ujouden hyvästelin
itseni rohkaisin
suuni avasin
asiani miltei tavasin

pian jälleen nähtiin
halattiin ja suudeltiin
täytit minut tunteisiin

olet minulle se rakkahin
kultaisen sormuksen
sormeesi pujotin
aatoksein
tämä aika on meidän
sen kunniaksi hyvät sumpit keitän
kiireen roskakoriin heitän
kaksi kuppia pöytään
mokkaa siemaillaan
toisistamme nautiskellaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ilo välittyy!
Kiva kohtalo ja onnellinen olo siitä, hienoa.
Runominä riemuitsee kahvin tuoksun lukijalle antaen lukunautintoa lisäämään.

olipa mukava rytmi runossasi, sanojesi leikkiä oli kiva saurata ja tarina on miellyttävä:)

 

Käyttäjän kaikki runot