Kuutamon valossa

Runoilija uskomatonta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tonttu ulkona pakkasessa
kuutamon ja tähtien valossa
töppöset jalassa
salaa ikkunan ääressä
suuremmat lumet olkapäiltä puistelee
sisälle tiirailee ja tarkkailee
kirjaa kiltit vihkoon paksuun
sitten laittaa sen takataskuun
pian jatkuu tontun matka naapuriin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot