Nimetön

Runoilija 0838bb43aa700760dad280bdb52e2d3a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2007
Viimeksi paikalla: 23.10.2018 19:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hienompaa on osata liitää kuin lentää, silloin ei tarvitse tehdä niin paljoa liikkumisen eteen. Harmi, että minä osaan vain leijua.

Niin, ja en syö matoja vaan juuria. Parempia ja löytyykin helpommin.
 

Hyvästit juna-asemilla,
takin materiaali tuoksuu voimakkaammin rypytetyissä
kohdissa ja minä olen aina yrittänyt pitää kiinni siitä
miltä se myös näyttää, paitsi nyt.
Syyskuun tuuli tuntuu kuumalta -
eikä sen voi antaa.

Ja meillä on monenveroisia
rakkauskirjeitä, vihanpurkauksia, painavia otteita
ja Tämä-oli-hyvä-päivä.

Oli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa,että välillä on hyviäkin päiviä.Hieno runo.

Jokainen päivä on hyvä ennen kuin siihen herää. Hieno runosi on.

 

Käyttäjän kaikki runot