Ritarin arvonimi

Runoilija 0838bb43aa700760dad280bdb52e2d3a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2007
Viimeksi paikalla: 23.10.2018 19:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hienompaa on osata liitää kuin lentää, silloin ei tarvitse tehdä niin paljoa liikkumisen eteen. Harmi, että minä osaan vain leijua.

Niin, ja en syö matoja vaan juuria. Parempia ja löytyykin helpommin.
 

Sinun huulet ovat siniset
kuninkaallisten väri on kylmä ja vihainen,
lipun tulee liehua, oli se sitten rikki tai likainen.

Sinun huulilla on ritarin arvonimi
kiiltävän haarniskan huonosti taipuvien sormiosien
otteessa verta tippuva miekka.

Olit ratsastanut kaikilla hevosilla
kunnes löysit sen jota potkia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huh huh mikä runo...koskettavuudessaan ihan omaa luokkaansa. Upea.

rankka on runosi loppu

 

Käyttäjän kaikki runot