Aikuistuminen

Runoilija Aranelfea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metsien tytär. Romantikko ja esteetikko. Aloitteleva runoilija, enemmänkin kuvataiteilija.
 

Olenko minäkin sulkeutumassa?
persoonattomaan luolaan jäisellä aavikolla
ripustettuna seinälle homeisiin kehyksiin
kuolleen kuvan seuraneidiksi.
Olenko kadottanut mystiikan?
lapsen tavoin vatsaani niellyt
hakannut paperinivaskoin tainnoksiin
kiireessäni koroilla kävellyt yli.
Olenko minäkin kasvanut?
tiukasti sidottuun ahtaaseen muottiin
jättänyt pyyhkimättä päältäni pölyjä
antanut kuvien syöpyä pöytien läpi
polttaen viattomuuden tyhjyyteen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot