Kun tulitikku sammuu

Runoilija babe109b2e79838da073c1d1ffa963b8

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.4.2009
Viimeksi paikalla: 3.8.2019 3:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 

Tulitikun raapaisen
ihaillen kuinka helposti se syttyy,
kuin kipinä sisälläni,
se joka sydämeeni yhtyy

Eikä mikään sitä uhkaa
ei koskaan,
sen suustasi kuulen kai

joskus vain luulen
tuon äänen olevan pelkkä tuuli,
se kipinän pois vie,
ohi sydämen,
jättäen vain muiston sisälleni

tuon pienen ripauksen
tuhkaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea, mutta kaunis runo. Se kosketti.

Kovin on haikean kaunista sanailua,
mä tykkäilen tästä :)

Todella hyvää kerrontaa tavallaan ihan jopa elämän kiertokulusta.
 

Käyttäjän kaikki runot