Hetki elämästä

Runoilija babe109b2e79838da073c1d1ffa963b8

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.4.2009
Viimeksi paikalla: 3.8.2019 3:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Sammaleen alla,
asui menninkäinen
hyvin pieni

Se taapersi pienessä mökissään,
kuului ulos, töp töp

Iltaisin istui puolukalle
punaiselle, pyöreälle

Taskustaan kaivoi pienen vihkon
ja siihen kirjoitti,
odotan sinua,
joka ikuisen
hetken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aaws ku sulonen <3 ^^

söpis:)

Awww =) Ihan helmi!

Suloinen on tämä runo..."joka ikuisen hetken" pidin paljon ; )

Todella ihanaa haaveilua siitä, että Se Oikea saapuisi.
 

Käyttäjän kaikki runot