Päätös

Runoilija babe109b2e79838da073c1d1ffa963b8

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.4.2009
Viimeksi paikalla: 3.8.2019 3:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Mieleni mullassa,
yksin pimeydessä,
seuranaan pelkkä kuvitus
noissa luolastoissa

Kuulen kaiun

Kunnes kuiskaus sen tappaa,
äänen tukahduttaa,
kallio sortuu

Päätös on
kuollut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea !! :D

Toivottavasti oli vain aprillia silloin aikoinaan.
 

Käyttäjän kaikki runot