Niin ei olis Miljani minun päin mennyt

Runoilija kadekissa

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en tiedä vielä mitään.
 

Läpi pellon, päin männikköä nelisti
Yli kivien ja kantojen
Ali kahisevien kuusilatvojen
Laukkaa laukkaa jääräpää
Päin puuta petäjää
Nopea ja kaunis
Korea kuin kauris
Olento näin viaton
Mieli niin katala..
Mut eipä tiennyt pirunu pirteä
Mikä makaa mutkan takana
Että seuraa kipu kirpeä...

Niin ei olis Miljani minun päin mennyt
mut' eipä hän sitä tiennyt.

Selite: 
Kirjoitin tämän 15 vuotiaana hepasta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ooh, vau =) vauhdikasta ja kuinkas sitten kävikään

 

Käyttäjän kaikki runot