valoa pakoon

Runoilija kadekissa

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en tiedä vielä mitään.
 

olin aina sinun.
sielussasi salainen.

äiti.
elämäni äiti.
hajamielisenä juot.

elämäni äiti.
kasvosi käänsit.
pois.

oletko peloissasi?
elämääsi pakoon yrität.
pieni itikka lentäen kohti todelllisuuden valoa.
kuolet sen takia..

suljen silmäni mutta näen yhä.
en haluaisi sulkea
mutta suljen yhä.

kuka kenet anteeksi antaa?
suora saate taivaanrantaan

olin aina sun.
kaipaus..
rakkauden pohjaton

2,7 veressä saattaa.
hipoo pää taivaan laitaa.
- onnellinen nyt..?

mutta minä vain silmäni suljen.
- etkö näe kuinka onneton olen?

vastaukset kirkkaina pöydällä seisoo.
en jaksa enää väittää vastaan...

se tapaturma tapahtuen sattui.
sulkea silmiäni en tahdo.

aika loppui
poliisi paikalle saapuu
kännissä olit
minä silmäni suljin.

olin aina sun.

syyllinen olen
tyttäresi olen
kohti totuutta

minä en tähän todellisuuteen sovi.

sun elämään.
jos sitä elämäksi kutsut.
et kestä itseäsi..

sateessa hän huutaa
anna jo olla
anna elämän olla
huusi sateen saatanalle

kuulen kuinka sun elämänilo
pakenee pitkin käytävien kaikuu
pakenee pois.

juokse juokse
niin sä ehdit
juokse läpi sateen

kuule kuinka hän huutaa
tykö jotain uutta joka aamu

haluan silmäni sulkea,
sulkea todella lujaa
mutta kaiken näen
näen niin selvästi

sano että kaiken kiellät
sano että tiedät
missä olet ollut

- en kiellä yhtään mitään..
murtuneilla rajoilla..
on mahdoton paeta.

seison
ovesi takana
ovesi sieluun

valehtele itsellesi vain
kuin ei mitään tapahtuisi tai...

jotain veressäsi liikkuu...
lapsuuteni onnellinen loppu
mahdollisuuksinesi maistat muistoja vaan

elämä ei ilman ruostetta lopu.

olin aina sun.

Selite: 
pitkä ja kivulias. yritin jättää kaiken oleettoman pois.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot