Piikatyttö

Runoilija Susanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyilen, niin kukaan ei huomaa, että muhun sattuu...
Voisinko mä vielä oppia itkemään?
 

Tunkkaisessa huonessa
toisten laiskotellessa
pyykivuoren keskellä resuinen tyttö.

Silitysrauta edessään
enkeliunelma mielessään.

Väsymys muistuttaa itsestään
mutta näistä on selviydyttävä tänään.
Höyrystä sakea ilma ja painostava hiljaisuus.

Illalla ateljeessa
isännän silmät kohtaavat hänen omansa
muiden ulottumattomissa.

Valmiissa taulussa
suurisilmäinen tyttö katsoo olkansa yli
silmissään varmuus: pelkkä piikatyttö vain.

Selite: 
Kirjotettu viime keväänä jollaki äikäntunnilla. Inspiraation lähteenä on Tracy Chevalierin kirjottama kirja " Tyttö ja helmikorvakoru", jonka luin vähä ennen runotehtävää. Tää runo kertoo onnettomasta, parempiensa armoilla elävästä tytöstä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot