Syksy

Runoilija magia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Kuka kauniiksi värjää lehdet nuo,
kuka syksyisen maiseman esiin tuo?
Kuka lätäköt hauskat muodostaa,
kuka sateella ilman raikastaa?
Kuka tuulen saa leikkimään,
kuka ilman kesäisen viilentää?
Niin kaunis on syksy,
niin kaunis on maa.
Tämä maisema talvea odottaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot