paha mieli, itkettää

Runoilija magia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Paha mieli, itkettää
-ei, enhän minä voi itkeä,
koska monella muulla
on asiat paljon huonommin!

Hyvä mieli, hymyilyttää
-ei, enhän minä voi olla
onnellinen, koska muilla
ei ole asiat näin hyvin!

Tunteet patoutuneena
paha olla
möykky sisällä kasvaa,
itku ei enää tule
eikä edes pikkusiskoni
saa minua hymyilemään

Mutta eilen minä itkin,
koska minulla
oli paha olla
ja tänään minä hymyilen,
koska minä
saan olla onnellinen
omasta puolestani!

Selite: 
semmosta..
Kategoria: 
 

Kommentit

lukijana löydän tästä runosta itseni.. tosin ei ees itketä, tunteet on todellakin patoutuneet jonnekin syvälle.. mutta tässä on hirmu paljon ajatusta, luki miten päin vaan.. eka lukukerralla joskus 2kk sitten en osannu sanoa mitään, mutta nyt tää jotenkin avautui

 

Käyttäjän kaikki runot