..

Runoilija magia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

yksin ihmisten keskellä
teeskenneltyä iloa
en jaksa enää esittää

maailma pyörii ympärillä
vain minä olen liikkumatta, paikallaan
elämä lipuu ohitseni
en saa otetta siitä

kaikki näyttää mustalta
päättyneeltä
oikeasti olen jo luovuttanut
sanonut hyvästi tälle maailmalle

sinä tulet
tartut käteen
vedät takaisin rannalle
kannat ensimmäiset metrit
takaisin elämään

ensimmäiset askeleeni
horjun, tue minua
pelottaa, pidä kädestä kiinni
puhallat pois kipeät asiat
tummimmat pilvet väistyvät taivaalta

ehkä vielä jaksan yrittää
sinun takiasi
sinun ansiostasi
sinua varten, rakkaani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot