Mitään en vihaa niin kuin

Runoilija shantyu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.5.2023 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli aika wow experience!
 

Mitään en vihaa niin kuin
lapsellisia ihmisiä
liian ylpeitä myöntämään
että pystyvät erehtymään

Mitään en vihaa niin kuin
lapsellisia ihmisiä
eivät anteeksi voi pyytää
eivätkä pyyntöä hyväksyäkään

Mitään en vihaa niin kuin
lapsellisia ihmisiä
entisiä ystäviä

sekä omaa itseäni joka vuodatan kaiken typerästi
hermostuttaen ystävätkin

- ehkä juuri siksi vihaan lapsellisia ihmisiä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot