Sinä tiedät sen tunteen

Runoilija shantyu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.5.2023 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli aika wow experience!
 

Sinä tiedät sen tunteen
kun ei ole käsivarsia
joille painautua

Kyynelistä raitaiset kasvosi
painat kylmään lasiin
toivoen että olisi

Sinä et ansaitse meitä
emmekä me sinua
aamuyöstä, kun mieli on pimeä
olisi ehkä parasta vain erota

Tiedämme kaikki
ettemme voi
ja se satuttaa meitä vain lisää

Kaiken naurun välissä
on liikaa selän takana
ja sinäkin tiedät sen

Lohtua ei ole
vain tyly tyhjyys
jossa istumme rivissä katsomatta sinuun
sinä istut reunassa

Kuinka haluaisinkaan
rakastaa sinua
pieni muka-pirkanmaa

Nyt ovat minunkin kasvoni
suolavedellä maalatut
kiitoksia

Sinä tiedät sen tunteen
kun tietää totuuden
muttei tahdo uskoa

Sinä tiedät totuuden, kulta.

Me tiedämme totuuden.

Lähde pois,
emme jää kaipaamaan.

Vain suremaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot