Sydänyö

Runoilija shantyu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.5.2023 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli aika wow experience!
 

kuunsilta on hangella
kuin käynti kosmokseen
pyörteissä pieni tyttö
tapaa pienen pojan

enhän minä tiedä tai ole
rakkaudella siunattu
mutta tämä sydänyö
on tulvillaan taikoja

vilske on vaiennut
hiihtäjät hävinneet
vain yön yksinätär
on valonani jähmeessä

sydänyö
tai sydänten yö
kirjoitan ilman pintaan
olen pariton luku

järveltä käy tuuli
heittää hiukset suuhuni
hymyilen ja huokaisen
on jälleen uusi aamu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot