Vesi

Runoilija Kasvava

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensimmäinen kerta kertoo paljon
toinen tekee kaiken todeksi
kolmas lupaa miljoona muuta,
jotka eivät kysy aikaa tai ääntä

Juoksen, juoksen äärellesi
havahdun: katson peilikuvaani
On yö eikä mikään riko meitä
olet hetken aikaa tyyni ikuisuus

Kuluneita askelmia pitkin
hellepäivän juuri nähneeseen veteen
En pelkää sukeltaa pinnan alle
tahdon nähdä siellä totuuden

Juoksen, juoksen vierelläsi
vieläkin katson peilikuvaani
On yö muttei meidän ole kylmä
olet matka sekä määränpää

Selite: 
Jotain ihmisestä ja mökkirannasta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot