huonosti haudattu

Runoilija Heatset Luotijuna

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2007
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 21:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 



ei oo häppee (ain't happen)

huomata tulleensa huijatuksi

jos se on tehty todella taidokkaasti.

Tunteella.

helkkari,

se on imartelevaa!





Heatset Luotijuna 2007-2019








 


 




 

 

 



 








 
 


 
 


seivästin verenimijän risteykseen

 tienviitan alle 
|
|
|
|
| ettei se osaisi palata.
 
mutta kun polut oli itketty umpeen,
uudet kolikot lyöty
se ei voinut vastustaa sitä
sivujen kahinaa
mikä syntyy ikävää pois pyyhkiessä.

sillä välin, nykyajassa
kuolleita oli opeteltu tappamaan uudestaan.
mitä hienoimmin tyylein, jopa hauskasti.

vaan siitä se ei tiennyt vielä mitään,
vanha Bela
mutta jotain se oli oppinut,
noina laiskoina aikoina

se tuska
se vaarna
se ei helpota yhtään
vaikka muuta sanovat, kirjoittavat.






 
Selite: 
h a r h a i l e e .
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitettu
samaistuu
osana itseä ja itsestä ihoittavia
Puhutteleva runo, tunnistettavia tunteita hyvin ilmaistuna.
Tykkäsin.
 

Käyttäjän kaikki runot