mittari

Runoilija Heatset Luotijuna

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2007
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 21:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 



ei oo häppee (ain't happen)

huomata tulleensa huijatuksi

jos se on tehty todella taidokkaasti.

Tunteella.

helkkari,

se on imartelevaa!





Heatset Luotijuna 2007-2019








 


 




 

 

 



 








 
 


 
 



kohdatessaan tuota naurua narisevalla tiellä
kuvankaunista kuvaakin kauniimman kuvatuksen,
ikänsä ikävöinyt, ikuisuuden sulattama elohopea
kerää lasinsirpaleet omasta lihastaan ja
kumartaen kysyy sitä kaunista kainaloonsa.

ja jos se lähtee, tanssivat metrit lihovat kilokaupalle asti,
josta he ostavat uudenvärisiä limonadeja
lukeakseen toistensa huulilta suutotta.

luopuneet ovat saaneet
nuo  t a n s s a h t e l i j a t

jopa kevyistä kengistään,
vaikka varjonsa raskas raahata.

 
joskus herkevänä hetkenä,
kun kainalosauvat ovat juovuksissa,
elohopea saattaa itsekin haluta sinne.
silloin on hyvä tietää pivon olevan
parahultainen, miehenmentävä.






 
cc
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot