j ä l k i

Runoilija Heatset Luotijuna

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2007
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 21:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 



ei oo häppee (ain't happen)

huomata tulleensa huijatuksi

jos se on tehty todella taidokkaasti.

Tunteella.

helkkari,

se on imartelevaa!





Heatset Luotijuna 2007-2019








 


 




 

 

 



 








 
 


 
 


kävin katsomassa
ketä muita olisi kuollut,

mutta

kukaan ei ollutkaan
herännyt henkiin.



 



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuolema on monesti yllätys.... miksi se on harvoin valeuutinen. Kyllä minä kaipaan kitaravirtuoosia...
Pysäyttävää kerrontaa, käy moneen asiayhteyteen.
Anteeksi tuplaklikkaus.
Vahva runo.
 

Käyttäjän kaikki runot