lost words in the lost world

Runoilija d6da6e03e72bbc017d7fe9691de42448

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2007
Viimeksi paikalla: 4.10.2018 22:48

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Rakas päiväkirja

tänään kaikki on toisin.


silti mikään ei ole muuttunut.


elämä on hengen vaarallista.

Otteita elämästäni, ajatuksistani, ehkä palanen päiväkirjastanikin
 

sanat koskettelee mun huulia
sanat suuremmat kuin mun sydän
ne pyörremyrskyiksi muuttaa
mun sisäisiä tyyniä tuulia

villiintyneitä zunameja vesilätäkössä
kilpaa ratsastaa
ja mä pidän laivani ruoreista kiinni
kuin viimeistä päivää

tuntuu kuin junaraiteilla makaisin
odottaisin junaa
täysikuusta sivaltelen sirppejä
ja yötä turvakseni väritän

vaikka tällä kertaa se ei tukevaa seinää
vasten hentoa selkääni luo
kuinka joskus voi olla liian vaikeaa sanoa

p.s. i love you

Selite: 
iheartu
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä tunnelma

haikean surullinen, mutta kaunis :3

 

Käyttäjän kaikki runot