mieli pieni, kauhujen sirkus

Runoilija d6da6e03e72bbc017d7fe9691de42448

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2007
Viimeksi paikalla: 4.10.2018 22:48

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Rakas päiväkirja

tänään kaikki on toisin.


silti mikään ei ole muuttunut.


elämä on hengen vaarallista.

Otteita elämästäni, ajatuksistani, ehkä palanen päiväkirjastanikin
 

kuka lohduttaisi nyytiä?
mieli pieni
siellä kauhujen sirkus vankilaa muistuttaa
harhailee tyttö poluilla päättymättömillä
ja uloskäynti
on vain harhakuvaa vaarallisempi illuusio

mitä sävyjä klovnit peileissä tänään huutavat?
vitsat kädessä tuomiohetkeä odottavat
lihansyöjäkasveja
ne kasvattaa lemmikkeinään
täällä kuljet vain ympyrää

taistelu on turhaa
jos vastassa on itse luomasi noita
joka mädänhajuisella suullaan
kaikki mahdolliset avaimet
kadotukseen kuljettaa

tukehdun rakkauteen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulevat tästä jotenkin mieleen omat
lapsuuden aikaiset selittämättömät
kauhukuvat. Näkymätön pelko kitojaan
availevina hirviöinä.

Upeaa, vahvaa tekstiä. Pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot