Nimetön

Runoilija Devil Cat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2008
Viimeksi paikalla: 17.7.2020 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.5.1992

 

Se viiltää, kuin ruoskan isku, kuten kylmä terä
Se raastaa ja kuristaa
Kuin kristallimalja joka rikkoutuu
Klarinetti joka ei soi, koska lehti on viety

Selite: 
inspiraation virtaa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot