uusi aika

Runoilija Devil Cat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2008
Viimeksi paikalla: 17.7.2020 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.5.1992

 

Istun 60-luvun kivitalossa ja sormeeni ovat kohmeessa. Kuuntelen ulkoista tuulen viimaa, seinän takaata kantaa pikkusiskoni tietokoneen musiikkia.
Oloni seesteinen, ei surua, ei tuskaa, ei hermostuneisuutta.
Tätä olen kaivannut, se on kuin kuppi teetä.
Luonto vielä nukkuu, mutta minä olen heräämässä.

Selite: 
Joskus tarvitaan ihmisiä potkimaan hakemaan apua, ja tukiverkkoa. Ok päivä tipahtelee ja hyviäkin päiviä pilkistää useammin. Kunpa kevään aikana jatkuisi samaa rataa :) Huonoja päivä vähemmän ja vähemmän.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot