Nimetön

Runoilija Kiviniittu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on yhtälöpari.

Tietystä asiasta etsin tietoa,
kaikista tietolähteistä.

Kaikissa sama vastaus,
vastaus, jonka kaikki jo tietää.
Minä myös.

Vastausten eri sanamuodoista kaivan vivahteet.
Vivahteista teen yhtälöparini.
Haluan saada yhden vastauksen,
mutta sitä ei tule.

Ei minkäänlaista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot