Nimetön

Runoilija Kiviniittu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joku astuu bussiin.
En ole nähnyt häntä vuosiin.
Hän ei tunnista minua.
En tunne mitään.
Kunpa hän tulisi viereeni.
Hän menee tytön luokse.
Tyttö vaikuttaa yksinkertaiselta.
Onneksi en rakastunut poikaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot