Niin kestävää

Runoilija Jane Doe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Ei myrsky, ei tuulet
saa tätä rakkauttamme sammumaan.
Ilon liekki pimeässä,
vierelläsi yhä olla saan."

Selite: 
Vaikeuksien kautta voittoon. Niin vahva on rakkaus :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot